Protestantse Gemeente Culemborg

logo_definitiefÉén zondag in de maand is er een Praise-avond in de Open Hof. Deze avond is bedoeld voor jonge mensen die willen zingen voor God en meer over Hem te weten willen komen. Dit jaar bestaat het thema uit twee varianten: de Powerpraise met een complete versterkte band en een lager praatje en een Chill Praise waarbij akoestisch wordt gezongen met een gitaar en je mag ook een favoriet verzoeknummer opgeven.

Elke Praise-avond begint om 20.30 uur, maar je bent al vanaf 20 uur welkom voor een kopje koffie of thee of een glas fris en koekjes. De avond is om 21.30 uur weer afgelopen. Elke Praise-avond staat in het teken van een bepaald thema, zoals genade, God's stem verstaan of humor in de Bijbel.

Hoe ziet een Praise-avond er uit?
Op een Praise-avond wordt veel gezongen (vooral uit de Opwekkingsbundel en van Psalmen Voor Nu) onder begeleiding van een band. Daarnaast wordt er een kort praatje van zo’n 10 minuten gehouden aan de hand van een actueel thema. Zo kan je bijvoorbeeld leren hoe je je relatie met God sterker kunt maken of hoe je kunt omgaan met bepaalde lastige dingen in het leven of in het geloof.

Meer informatie

  • Ben je benieuwd? Kom vooral een keertje kijken!
  • Kijk ook op onze website: www.praise-culemborg.nl
  • Of bel Hanneke Schuil, tel. 0345-756331