Protestantse Gemeente Culemborg
Huren Open Hof

Het kerkelijk zalencentrum Open Hof ligt op 10 minuten loopafstand van het NS-station in Culemborg en beschikt over zalen van diverse afmetingen.
Het gebouw is rolstoeltoegankelijk en er zijn ruime parkeermogelijkheden.
De kerk is op zondagochtenden in gebruik voor de kerkdienst van de Protestantse Gemeente Culemborg en op dat moment niet beschikbaar voor verhuur.
Tevens wijzen wij u er op dat uw activiteit niet strijdig mag zijn met de hoofdbestemming van de locatie.

Voor de plattegrond, klik hier

Het gebouw is niet alleen geschikt voor het houden van (kerk)diensten, trouw en uitvaartdiensten maar ook voor het houden van congressen, vergaderingen, lezingen, presentaties, bedrijfsfeesten en studiebijeenkomsten.
De zalen zijn ook uitermate geschikt voor creatieve groepen, cursussen, VvE-vergaderingen, gespreksgroepen, jeugdgroepen en waar u al niet meer een zaal voor wilt huren.
Een beamer en projectieschermen voor het houden van presentaties zijn in diverse zalen aanwezig.

TROUWEN
De Open Hof is niet alleen geschikt voor een kerkelijke inzegening van een huwelijk maar ook voor een eigen ceremonie. Daarnaast is het een prachtige locatie voor een receptie, borrel, of schitterend feest.

VERGADEREN
kleine zaal2 300
De Open Hof biedt uitstekende vergadermogelijkheden voor grote en kleine gezelschappen. Er zijn staande en handheld microfoons aanwezig voor sprekers en zelfs een headset zodat sprekers handsfree een presentatie kunnen geven. In het gebouw is Wifi aanwezig.

CATERING
kleine zaal1 300

We verzorgen graag de catering voor u, van koffie en thee tot een uitgebreide lunch Ook een borrel met diverse soorten borrelhapjes is natuurlijk mogelijk.
Ook is het mogelijk om een diner in de vorm van een “lopend buffet” aan te bieden in samenwerking met een cateraar.


EVENEMENT
Grote zaal2 300

Door de centrale ligging met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving is de Open Hof ook een geschikte locatie voor andere evenementen.

Grote zaal2 300
De mogelijkheden zijn te veel om op te noemen en er is altijd ruimte voor een gesprek over nieuwe ideeën en initiatieven. Dus denkt u dat de kerk een geschikte locatie zou kunnen zijn voor uw evenement, neem dan gerust vrijblijvend contact op.UITVAARTEN

Uitvaartdiensten en afscheidsvieringen van allerlei soort zijn vanzelfsprekend mogelijk, zowel kerkelijk als niet-kerkelijk. De Open Hof werkt daarbij samen met de leidende uitvaartorganisaties, maar u kunt vanzelfsprekend ook direct contact met ons opnemen. Graag denken wij met u mee over hoe wij van de uitvaart een passend en waardig afscheid maken.

CONTACT
U kunt ons per e-mail bereiken. Onderstaand formulier genereert automatisch een e-mailbericht naar ons zodra u op de knop verzenden klikt.
Wilt u onderstaand aanvraagformulier volledig invullen?
De velden met * zijn verplicht.

Stuur mij een kopie van dit bericht.