Protestantse Gemeente Culemborg

Ter ondersteuning van de predikanten en wijkouderlingen is er ook een (parttime) ouderenpastor aan onze gemeente verbonden, ds. Henk Fonteyn. De ouderenpastor richt zich op pastorale contacten met gemeenteleden die ouder zijn dan 75 jaar. Veelal is het ook de ouderenpastor die voorgaat in uitvaartdiensten.

Henk Fonteyn

Henk Fonteyn is al een kleine twintig jaar woonachtig in Culemborg en al jaren van harte medelevend lid van onze gemeente. Sinds 1 maart 2020 is hij plm. een dag per week onze ouderenpastor. Op zijn website is meer over hem te lezen. Het best bereikbaar is hij via mail of Whatsapp.

Zijn contactgegevens zijn: Ds. Henk Fonteyn, tel. 06-14230579, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.OuderenmiddagenIedere tweede woensdag van de maand worden in de Open Hof middagen voor ouderen georganiseerd vanaf september en tot en met mei.
Coördinatie: Angeniet van de Berg, tel. 534480, Nely de Morée, tel. 501325, Rennie van Leeuwen, tel. 502565 en Yvonne Vernooij, tel. 518817.

RoosevelthuisElk jaar gaan ook vanuit onze gemeenten gehandicapten, langdurig zieken of ouderen die niet meer zelf op vakantie kunnen, een week op vakantie naar het Nieuw Hydepark (voorheen het Roosevelthuis) in Doorn. In de kosten hiervan kunnen de diaconieën zo nodig bijdragen. Wilt u meer informatie over deze vakantieweken? Neem dan contact op met de diaconie.