Protestantse Gemeente Culemborg

Een abonnement op het kerkblad  kost minimaal € 8,- per jaar. Wilt u deze bijdrage bij voorkeur eenmaal per jaar via automatische incasso overmaken op bankrekening NL77FVLB0699543134 ten name van 'CvK Prot. gemeente inz. kerkblad' te Culemborg o.v.v. 'Abonnement kerkblad'.

KerkbladOngeveer om de vijf weken verschijnt het kerkblad. Wilt u op de hoogte blijven van alles wat er in onze gemeente gebeurt, dan is een abonnement op dit blad onmisbaar. Bij vragen over de bezorging van het kerkblad kunt u op vrijdagochtend bellen met het kerkelijk kantoor, tel. 512342, of e-mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kopij voor dit kerkblad kunt u inleveren bij de heer Bulsing, tel. 51 29 14, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iedere twee jaar komt er een informatieboekje uit met de meest recente gegevens over onze gemeente. In dit boekje vindt u ook meer adresgegevens van gemeenteleden, die we op deze website niet allemaal vermelden.
Wilt u een informatieboekje ontvangen? U kunt er één meenemen uit de kerk of opvragen bij uw buurtouderling of pastoraal medewerker.

WeekbriefAan het begin van de ochtenddiensten krijgen kerkgangers in beide kerken de gezamenlijke Weekbrief aan­geboden. Daarop staan de gegevens vermeld over de kerkdiensten in beide kerkgebouwen (en de eerstvolgende kerkdiensten), de activiteiten van de komende week en eventueel noodzakelijke aanvullingen op de berichtgeving van het kerkblad. Kopij kunt u uiterlijk elke donderdag vóór 17.00 uur inleveren bij de heer Boon, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 51 55 21.

 

Een e-mail abonnement op de zondagse Weekbrief kunt u ook aanvragen bij de heer Boon.