Protestantse Gemeente Culemborg

Een abonnement op het kerkblad  kost minimaal € 8,- per jaar. Wilt u deze bijdrage bij voorkeur eenmaal per jaar via automatische incasso overmaken op bankrekening NL45 RABO 0373 7175 47 ten name van 'CvK Prot. gemeente inz. kerkblad' te Culemborg o.v.v. 'Abonnement kerkblad'.

Weekbrief

Iedere donderdag verschijnt de Weekbrief, met actuele informatie voor gemeenteleden. De Weekbrief wordt automatisch verstuurd naar alle gemeenteleden van wie een e-mailadres bekend is bij onze administratie.
Wie geen e-mailadres heeft of geen prijs stelt op digitale toezending, kan op zondagochtend bij de kerkdienst een papieren exemplaar van de Weekbrief meenemen.

Ontvangt u nu de Weekbrief niet digitaal maar wilt u dat wel, dan kunt u uw e-mailadres doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als uw e-mailadres wijzigt of als u geen prijs meer stelt op digitale toezending kunt u dat melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kopij voor de Weekbrief kunt u uiterlijk elke donderdag vóór 17.00 uur inleveren bij de heer Henk Boon, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 51 55 21.

KerkbladOngeveer om de vijf weken verschijnt het kerkblad. Wilt u op de hoogte blijven van alles wat er in onze gemeente gebeurt, dan is een abonnement op dit blad onmisbaar. Bij vragen over de bezorging van het kerkblad kunt u op vrijdagochtend bellen met het kerkelijk kantoor, tel. 512342, of e-mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kopij voor dit kerkblad kunt u inleveren bij de heer Bulsing, tel. 51 29 14, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iedere twee jaar komt er een informatieboekje uit met de meest recente gegevens over onze gemeente. In dit boekje vindt u ook meer adresgegevens van gemeenteleden, die we op deze website niet allemaal vermelden.
Wilt u een informatieboekje ontvangen? U kunt er één meenemen uit de kerk of opvragen bij uw buurtouderling of pastoraal medewerker.