Protestantse Gemeente Culemborg
isee1

Op zaterdag 23 maart a.s organiseert de werkgroep Culemborg van de Interkerkelijke Stichting Ethiopië/Eritrea weer de gezellige Akt!edag voor Ethiopië. Iedereen is van 10.30 tot 15.00 uur van harte welkom in de Open Hof aan de Beethovenlaan in Culemborg. De toegang is gratis. Bij diverse kramen kunt u voordelig inkopen: levensmiddelen; mooie kaarten, maar ook alles om zelf kaarten te maken; leuke (baby) cadeautjes; mooie artikelen gemaakt van denimstof; puzzels, boeken en cd’s/dvd’s, volop mini-steck. enz. 

Even uitrusten? Laat u verwennen met een heerlijke hand- en/of stoelmassage. Gokje wagen? De hele dag draait het Rad van Avontuur, waar, dankzij de Culemborgse bedrijven en  middenstand, prachtige prijzen te winnen zijn. Nieuw dit jaar is onze “kunst”zaal; schilderijen, beelden en meer voor bodemprijzen. Voor de kinderen is er een vrolijk spelencircuit met leuke behendigheidsspelletjes en voor de allerkleinsten is er een ballenbak.

De inwendige mens wordt natuurlijk niet vergeten: heerlijke cake of taart voor bij de koffie, maar ook Hollandse haring van de Hockesingel, tosti’s, hotdogs, pannenkoeken en meer.  Natuurlijk gaat u niet naar huis zonder een mooie plant, violen of een bos bloemen, direct van de veiling dus super vers.

De totale opbrengst van deze dag is bestemd voor het project Eye medication.  Met de opbrengst van deze akt!edag hopen we veel mensen, letterlijk, hun zicht terug te kunnen geven zodat ze weer kunnen werken, of in het geval van de kinderen, naar school kunnen.

Voor meer informatie over het project of de akt!edag kunt u bellen met Ina Ritsema, tel.nr 0345 531 734 of kijk op facebook .