Protestantse Gemeente Culemborg
WordlServants 2018Ben je of word je in 2018 jaar 16 jaar en wil je net als Anneloes en Geert ook zo’n mooie ervaring gaan meemaken in een ver land en samen je deelnemersgeld met acties bij elkaar werken, dan kun je jezelf nu al en tot uiterlijk 10 september 2017, de startzondag, opgeven voor de nieuwe World Servantsgroep Culemborg 2018, de 25e Culemborg-groep, bij de begeleiders van de groep.

Neem vooral je vrienden en vriendinnen mee, ook al zijn ze misschien niet kerkelijk gebonden. Bij aanmelding van 7 deelnemers is de groep vol. Je kunt mee in volgorde van digitale aanmelding bij de begeleiders. Samen kunnen we dan vroeg in het seizoen met de eerste acties beginnen.

World Servants logo kleinDe deelnemers aan de 2016-projecten zijn in de gezamenlijke dienst van 18 juni uitgezwaaid. In deze dienst stond het verhaal van de rijke man en de arme Lazarus (Lucas 16: 19-31) centraal.
Anneloes, Willem, Henni, Anne-Meike, Cor en Geert hebben vanuit dit verhaal naar hun persoonlijke gevoel gezocht in relatie tot hun project:

Anneloes: wil niet de rijke man zijn, maar wil omkijken naar anderen op heel veel verschillende manieren;
Willem: is nieuwsgierig; hoe hij z’n eerste project gaat meemaken en beleven hoe arm en rijk zich verhoudt tot hemzelf;
Henni: bagage; wil ervaren om (onnodige) bagage los te laten om anderen te kunnen helpen;
Anne-Meike: kloof; wil over de kloof van arm en rijk heen stappen om anderen te kunnen helpen;
Cor: goed luisteren naar Mozes en de profeten, dus naar Jezus: wat is het dan mooi om in de voetstappen van Jezus te kunnen lopen en weten dat Hij je draagt als de voetstappen er soms niet zijn;
Geert: helpen geeft een fijn gevoel!

De World Servantsgroepsbegeleiders 2017- 2018,
Henni Versteeg en Cor Bakker, tel. 516130/0628446626;
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.