Protestantse Gemeente Culemborg

Jeugdkerk

Maandelijks is er speciaal voor jongeren van 12 tot 17 jaar 'Youngchurch' van 10 uur tot 11.15 uur, in de kerk waar die zondag dienst is (bovenconsistorie van de Barbarakerk, ingang glazen deur, trap op naar de bovenste verdieping, of in de Open Hof, zaal helemaal rechts waar ook Rock Solid bij elkaar komt). 

 

Lees meer...

Solid_FriendsSolid Friends is voor iedereen tussen de 15 en 18 jaar oud die houdt van gezelligheid en meer wilt weten over het christelijk geloof. Eens in de twee weken komen we op zondagavond bij elkaar om aan de hand van spellen, de Bijbel, gesprekken, quizzen en discussie dieper in te gaan op een onderwerp, zoals drugs, vriendschap, geloven of media.

Lees meer...

De hele week kijk je uit naar het weekend, maar voor je het weet is het al zondagavond. Verveel jij je dan ook zo vaak? De hele avond opzien tegen die lange schoolweek van leren, huiswerk maken en langdradige leraren?

Rock_Solid_1

NU DUS NIET MEER!

Van september tot begin juni is er elke twee weken op zondagavond om 18.30 uur tot 20.30 uur speciaal voor jou Rock Solid, in de speciale Rock Solid Chillroom in de Open Hof, Beethovenlaan 4.

Lees meer...

jeugdkerk10rswork 3juli2016 01Zondagmorgen 3 juli 2016 was de overstap van de Kinder-nevendienst naar het jeugdwerk.

In de Barbara waren dit vier jongeren: Simone, Esther, Loes en Marlotte (een week later maakte Joyce de overstap); hier de foto's. Annemarieke hield een afscheidspraatje, en daarna keken we naar een mooi filmpje waarin de jongeren zichzelf voorstelden.

Lees meer...

10rswork_40Wat: 10RS@work  (Hier de flyer)

Wanneer:
10RS@work is elke tweede zondag van de maand van 10 tot 11 uur (oh eh, augustus slaan we altijd over!)

Waar: in de Open Hof (je hoort vanzelf waar we zitten!)

Wie: alle tieners van groep 7 t/m 15 jaar (je kent er vast wel iemand!)

 

Lees meer...