Protestantse Gemeente Culemborg

Solid_FriendsSolid Friends is voor iedereen tussen de 15 en 18 jaar oud die houdt van gezelligheid , maar ook wel eens wil praten met leeftijdsgenoten over het geloof. Eens in de twee weken komen we op zondagavond bij elkaar om aan de hand van spellen, de Bijbel, gesprekken, quizzen en discussie dieper in te gaan op een onderwerp, zoals drugs, vriendschap, geloven of media.

Lees meer...

Rock_Solid_1Ben je tussen de 11 en 14 jaar oud? Houd je van een spelletje of van een avondje chillen en ben je ook nieuwsgierig naar God? Wil je weten wat jouw leeftijdsgenoten vinden van gamen, shoppen, school, kerst en snacken?

Dan is er speciaal voor jou Rock Solid - elke twee weken op zondagavond van 18.30 uur tot 20.30 uur, van september tot begin juni. Zien we je in de speciale Rock-Solid-chillkamer in de Open Hof, Beethovenlaan 4?

Lees meer...

Jeugdkerk

Maandelijks is er speciaal voor jongeren van 12 tot 17 jaar 'Youngchurch' van 10 uur tot 11.15 uur, in de kerk waar die zondag dienst is (bovenconsistorie van de Barbarakerk, ingang glazen deur, trap op naar de bovenste verdieping, of in de Open Hof, zaal helemaal rechts waar ook Rock Solid bij elkaar komt). 

 

Lees meer...

jeugdkerk10rswork 3juli2016 01Zondagmorgen 3 juli 2016 was de overstap van de Kinder-nevendienst naar het jeugdwerk.

In de Barbara waren dit vier jongeren: Simone, Esther, Loes en Marlotte (een week later maakte Joyce de overstap); hier de foto's. Annemarieke hield een afscheidspraatje, en daarna keken we naar een mooi filmpje waarin de jongeren zichzelf voorstelden.

Lees meer...

10rswork_40Wat: 10RS@work  (Hier de flyer)

Wanneer:
10RS@work is elke tweede zondag van de maand van 10 tot 11 uur (oh eh, augustus slaan we altijd over!)

Waar: in de Open Hof (je hoort vanzelf waar we zitten!)

Wie: alle tieners van groep 7 t/m 15 jaar (je kent er vast wel iemand!)

 

Lees meer...