Protestantse Gemeente Culemborg
20200712 overstap KNDZondag 12 juli 2020 stapte oudste groep van de kinderen van de kindernevendienst over naar Youngchurch. Ze kregen een rugzakje mee met spullen voor onderweg en ook de reiszegen van St. Patrick.

Kijk hier voor de foto's.
In de kerkdienst van zondag 14 juli 2019 stapten vier kinderen via de 'stapstenen in de rivier' naar de overkant: Sarah de Graaf, Tijn Slappendel, Hilde Jansen en Sepp van Rossum. Zij namen afscheid van de kindernevendienst en starten na de zomer bij het jeugdwerk.

Zij hadden alle vier een kort filmpje over zichzelf gemaakt. Helaas was er iets misgegaan bij het downloaden van de filmpjes, waardoor we die niet allemaal konden zien. De filmpjes van de kinderen die het geen probleem vinden dat deze op de website staan, vind je hier.

Voor het filmpje van Hilde: klik hier,
het filmpje van Sarah: klik hier en
het filmpje van Sepp: klik hier.
20181014 gezinsdienstOp 14 oktober was er een gezinsdienst in de Barbarakerk, met het kinderkoor onder leiding van Annika van Dijk en de presentatiies van twee teruggekomen World Servants.
Er was ook een verbeelding van het verhaal van de rijke man, ondersteund met geprojecteerde tekeningen.

Klik hier voor de foto's.
KND zwaarden ploegijzers 10dec2017Zondag 10 december ging de kerkdienst over zwaarden die worden omgesmeed tot ploegijzers (Jesaja 2: 2-5). In de kindernevendienst van de Barbara gingen ze dat ook doen: "Eerst maakten we wapens om deze vervolgens met de hamer kapot te maken. Daarna maakten we er gereedschap van."
Hier de foto's.

Vakantie_bijbelfeestHet Vakantie Bijbel Feest behelst vakantie-activiteiten voor alle kinderen die op de basisschool zitten. Het is een feest van drie dagen in de voorjaarsvakantie. Elke dag wordt er een verhaal uit de bijbel verteld. Daarom heen wordt gezongen, geknutseld en naar toneel gekeken. Er zijn verschillende programma's voor kleuters, de middengroep en de oudste kinderen. Alle kinderen kunnen gratis meedoen.

Lees meer...

oversteek GB0

In de kerkdiensten van 7 en 12 juli 2015 maakten vier kinderen van de Kindernevendienst de oversteek naar andere vormen van kerkdienst en jeugdwerk.

Hier de foto's

SAM 0460 7Op zaterdag 19 december 2015 werd in de Open Hof het kinderkerstfeest gevierd. Het kerstverhaal werd verteld en uitgebeeld en daarna keken we samen naar de musical “Kerst op de Helling”, een kerst­avontuur dat zich afspeelt in het hotel van oma en opa Preski in de Alpen. We gingen mee op reis met de familie Waspeen. En er waren ook drie wijze mannen en een geheim­zin­nige ster. En buiten was er een levende kerststal. Hier zijn de foto's te bekijken.