Protestantse Gemeente Culemborg

bibliotheek_klIn de hal van de Open Hof staan enkele kasten met boeken over geloof en spiritualiteit die geleend kunnen worden. We zijn begonnen met boeken afkomstig van de leefgemeenschap Ons Huis, maar er komen voortdurend nieuwe boeken bij. Ook geloofsspellen maken onderdeel uit van deze bibliotheek.

De bibliotheek werkt met zelfbediening (als u hulp nodig hebt, kunt een van ondergetekenden vragen) en u kunt er terecht wanneer de kerk open is. In ieder geval op zondagmorgen dus, maar de Open Hof is ook vaak ’s avonds open en meestal op donderdagochtend. In ieder boek en spel vindt u een kaartje, waarop u uw naam en de datum van uitlening zet, waarna u het in de daarvoor bestemde doos stopt. Er zijn geen kosten aan verbonden en er is ook geen uitleentermijn vastgesteld. We vertrouwen erop dat u de boeken en spellen weer netjes terugbrengt.

Het is de bedoeling dat de afdeling kinderboeken groeit de komende tijd, dus als u kinderbijbels en/of prentenboeken met boodschap hebt die u best wilt afstaan aan de bibliotheek, neem dan contact op met ondergetekenden.

Een aantal spellen is ontwikkeld door Jeanet Doornbos (www.kerkopkop.nl): Anderland, Bomen, Klik, Ontmoeten, Voetspoor. U kunt een spel lenen om samen met anderen te spelen. Misschien iets voor een koffiemorgen in de wijk of thuis met de kinderen.

Voor vragen en met suggesties kunt u terecht bij:
Gerda van Haaren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)