Protestantse Gemeente Culemborg

Dit bericht is bestemd voor allen die pastoraal of anderszins gesprekken hadden met onze predikant Henri Veldhuis.

Zeker voor u zal het overlijden van Henri een groot gemis betekenen, dat realiseren wij ons zeer. Daarom hebben wij - uiteraard naast onze eigen pastores Yolanda van der Stelt en Elsje Braam - enkele gemeenteleden die ook predikant zijn, verzocht en ook bereid gevonden hierover met u in gesprek te gaan. De namen van de mensen die met Henri contact hadden en de aard en inhoud van de contacten zijn niet bij ons bekend; zij vallen onder het ambtsgeheim van de predikant. Dit respecteren wij volledig.

 

Indien u behoefte hebt aan een (pastoraal) luisterend mens, een predikant met ervaring in begeleiden op cruciale momenten in een mensenleven, kunt u contact opnemen met onze ouderenpastor, Yolanda van der Stelt of met de voorzitter van het pastorale college van de wijkgemeente Barbarakerk, Jan van den Berge. Zij zullen dan in een gesprek met u verkennen wat en wie passend is voor u.

Yolanda is te bereiken onder telefoonnummer 06-45734716 en e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Jan onder telefoonnummer 0345-531567/mobiel: 06-22069244 en e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Hartelijke groet namens het pastoraal college van de wijkgemeente Barbarakerk,
Jan van den Berge