Protestantse Gemeente Culemborg
Huren Grote of Barbarakerk

Barbarakerk 300De Grote of Barbarakerk is een monumentaal kerkgebouw, oorspronkelijk stammend uit het begin van de 14e eeuw, gelegen in het historische centrum van Culemborg. De kerk is voor velerlei doeleinden geschikt en wordt daarvoor ook verhuurd.
Wij wijzen u erop dat uw activiteit niet strijdig mag zijn met de hoofdbestemming van de locatie.De kerk beschikt over een grote kerkzaal, een verhoogd koor, vier nevenruimtes en een keuken.
In standaardopstelling heeft de kerk 400 zitplaatsen. Dit is uit te breiden tot maximaal 600 zitplaatsen.
De kerk is op zondagochtenden in gebruik voor de kerkdienst van de Protestantse Gemeente Culemborg en op dat moment niet beschikbaar voor verhuur.

Voor de plattegrond, klik hier

TROUWEN
Rabin Tonny kerk 300 De Grote of Barbarakerk is niet alleen geschikt voor een kerkelijke inzegening van een huwelijk maar ook voor een eigen ceremonie.
Rabin Tonny duiven 300 Daarnaast is het een prachtige locatie voor een receptie of borrel.

 

CONCERTEN
Cantorij Matteuspassie 300 De akoestiek van de Grote of Barbarakerk leent zich uitstekend voor optredens van grote en kleine orkesten en koren; van de Mattheuspassion tot een Harmonieorkest.
cc47TourofDutyMartin3 300 Verder beschikt de kerk over 2 monumentale orgels waarop regelmatig orgelconcerten worden gegeven.

 

EXPOSITIE
expositie 1 300 Door de witte wanden en het schitterende interieur van de kerk is het een neutrale achtergrond voor allerhande exposities. 
expositie 2 300 Door de centrale ligging in het centrum van Culemborg is de kerk makkelijk te vinden voor publiek.

 

VERGADEREN
De Grote of Barbarakerk biedt uitstekende vergadermogelijkheden. In de kerk zijn staande en handheld-microfoons aanwezig voor sprekers en zelfs een headset en 2 das-microfoons zodat sprekers handsfree een presentatie kunnen geven. De kerk beschikt over WiFi en projectieschermen. Ook is catering in de kerk mogelijk.

UITVAARTEN
Uitvaartdiensten en afscheidsvieringen van allerlei soort zijn vanzelfsprekend mogelijk, zowel kerkelijk als niet-kerkelijk. De Grote of Barbarakerk werkt daarbij samen met de leidende uitvaartorganisaties, maar u kunt vanzelfsprekend ook direct contact met ons opnemen. Graag denken wij met u mee over hoe wij van de uitvaart een passend en waardig afscheid maken.

EVENEMENT
Dankzij het unieke interieur, de centrale ligging met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving is de Grote of Barbarakerk ook een geschikte locatie voor andere evenementen.
De mogelijkheden zijn te veel om op te noemen en er is altijd ruimte voor een gesprek over nieuwe ideeën en initiatieven. Dus denkt u dat de kerk een geschikte locatie zou kunnen zijn voor uw evenement, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Senioren beurs
seniorenbeurs Barbarakerk 1 300   
 seniorenbeurs Barbarakerk 2 300  


DINER
diner in de kerk2 300  
koud buffet 300 De kerkzaal is ook geschikt voor een middelgroot tot groot diner. 
diner 300  

 

CONTACT
U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Onderstaand formulier genereert automatisch een e-mailbericht naar ons zodra u op de knop verzenden klikt.

T
elefonisch contact: 06 53640826

Wilt u onderstaand formulier volledig invullen?
De velden met * zijn verplicht.

Stuur mij een kopie van dit bericht.