Protestantse Gemeente Culemborg

Solid_FriendsSolid Friends is voor iedereen tussen de 15 en 18 jaar oud die houdt van gezelligheid , maar ook wel eens wil praten met leeftijdsgenoten over het geloof. Eens in de twee weken komen we op zondagavond bij elkaar om aan de hand van spellen, de Bijbel, gesprekken, quizzen en discussie dieper in te gaan op een onderwerp, zoals drugs, vriendschap, geloven of media. 

Lees meer...

!--

De hele week kijk je uit naar het weekend, maar voor je het weet is het al zondagavond. Verveel jij je dan ook zo vaak? De hele avond opzien tegen die lange schoolweek van leren, huiswerk maken en langdradige leraren?

NU DUS NIET MEER!

-->

Rock_Solid_1Ben je tussen de 11 en 14 jaar oud? Houd je van een spelletje of van een avondje chillen en ben je ook nieuwsgierig naar God? Wil je weten wat jouw leeftijdsgenoten vinden van gamen, shoppen, school, kerst en snacken?

Dan is er speciaal voor jou Rock Solid - elke twee weken op zondagavond van 18.30 uur tot 20.30 uur, van september tot begin juni. Zien we je in de speciale Rock-Solid-chillkamer in de Open Hof, Beethovenlaan 4?

Lees meer...

Jeugdkerk

Maandelijks is er speciaal voor jongeren van 12 tot 17 jaar 'Youngchurch' van 10 uur tot 11.15 uur, in de kerk waar die zondag dienst is (bovenconsistorie van de Barbarakerk, ingang glazen deur, trap op naar de bovenste verdieping, of in de Open Hof, zaal helemaal rechts waar ook Rock Solid bij elkaar komt). 

 

Lees meer...