Protestantse Gemeente Culemborg

VervoerAls u niet op eigen gelegenheid naar de kerk kunt komen, kunt u gebruik maken van de 'autodienst'.
Als u graag opgehaald wilt worden voor een kerkdienst op zondagmorgen, dan kunt u bellen met de chauffeur voor die zondag. 
Naam en telefoonnummer vindt u in de Weekbrief die iedere donderdag via de e-mail wordt verstuurd. Ontvangt u de Weekbrief nog niet digitaal, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Het autodienstrooster voor heel 2023 vindt u hier.

Contactpersonen autodienst: Adri Slob, tel. 533585 en
                                             Corry van Loenen, tel. 515159.

Kerkradio

U kunt kerkdiensten ook thuis meeluisteren via de kerkradio. Tegen een kleine vergoeding wordt u hierop aangesloten met behulp van een speciaal geluidsboxje. Als luisteraar krijgt u voorafgaand aan elke kerkdienst de liturgie thuisbezorgd. Kerkradio kunt u via de buurtouderling aanvragen of via dhr. W. (Wim) de Bruijne, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

De kerkdiensten zijn ook op internet te beluisteren via de website www.kerkdienstgemist.nl. De diensten van de afgelopen drie maanden zijn hier terug te vinden. 

Als u geen kabel- of internetaansluiting heeft kunt u de kerkdiensten achteraf op Cd beluisteren. Contactpersonen hiervoor zijn de kosters.