Protestantse Gemeente Culemborg
World Servants groep 2018Voor 2018 heeft zich een nieuwe World Servantsgroep Culemborg 2018 (WSC2018) gevormd: Anneloes de Weijer wil weer graag op project, maar nu naar Malawi.
Geert Roseboom, ook zo enthousiast terug, wil ook op herhaling, maar dan nu naar Afrika, naar Sierra Leone

World Servants organiseert voor het eerst in 2018 een project ‘World Servants Onbeperkt’ voor deelnemers met een lichamelijke beperking. Eindelijk kan Jalke Visser nu ook mee op project! Ze gaat meebouwen aan een school in El Torro in Bolivia.

Anneloes, Geert en Jalke (vlnr) hebben ook al een actieplan om hun deelnemersbijdrage van ongeveer € 2.700 per persoon voor de reiskosten en de locale aanschaf van de bouwmaterialen bij elkaar te werken.

Diner
Zin in een gezellige avond? Kom dan naar het World Servants diner! Dit jaar verzorgen wij een uitgebreid verrassingsdiner. Het thema is 'herfst'.
We zien u graag op vrijdagavond 17 november rond 18:00 uur in de Open Hof.
Er is slechts plaats voor 30 personen, dus wees er snel bij! De prijs van van het diner is €17,50 inclusief welkomstdrankje en water. Andere drankjes zijn verkrijgbaar bij de bar tegen betaling.
Opgeven kan door te mailen naar Roel en Janine: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt hen ook bellen: 0345 513919 of 0648711049 (Janine). Het is mogelijk van te voren dieetwensen te bespreken.
Als u vervoer nodig heeft om naar de Open Hof te komen en ook weer naar huis, kunt u contact opnemen met Henni en Cor. tel. 516130/0628446626.

Oliebollen
Dankzij het aanbod van onze super-oliebollenbakker Piet Grootenboer kan de groep u met oudjaar weer oliebollen, met of zonder rozijnen, uit eigen World Servantsbakkerij aanbieden. Dit jaar valt oudjaarsdag op zondag. Dit betekent dat we al op zat. 30 december vroeg voor u gaan bakken en nog diezelfde dag, dus al op zaterdag, bij u thuis bezorgen.

Kaartenactie, een nieuwe actie!
Voor het eerst kunnen we zelfgemaakte wenskaarten te koop aanbieden. Een goede kennis van een van de deelnemers biedt gratis zelfgemaakte wenskaarten aan om voor het goede doel te verkopen; Naast de pepermunt kunt u nu ook wenskaarten voor €1,50 per kaart kopen.
Voor de kerst gaan we u uitnodigen om voor de bewoners van de Culemborgse zorgcentra een kaart te kopen en te voorzien van een persoonlijke wens. U mag deze kaart adresseren aan een bekende of gewoon bestemmen voor een onbekende bewoner. Op deze manier kunnen we er samen voor elkaar zijn!
In de week voor de kerst gaan de World Servantsdeelnemers deze kaarten in de zorgcentra persoonlijk bezorgen. Voor deze kaarten vragen we u € 2,--, incl. bezorging.

Pepermuntactie, we hebben weer nieuwe voorraad!
Op enkele zondagen in de kerk (15 okt. Open Hof, 29 okt. Barbarakerk) en bij de deelnemers en de begeleiders van de groep kunt u weer Wilhelminapepermunt kopen om uw wintervoorraad op peil te brengen: 1 doosje voor € 1,50, 4 doosjes voor € 5,00 en 12 doosjes in een grote doos voor €12,00.
Bij een bestelling van meer dan 10 doosjes wordt de pepermunt bij u thuis bezorgd.

Statiegeldbonnen-actie
in de Albert Heijn-supermarkt staat bij de statiegeldflessen-inleverautomaat nog steeds de witte World Servantsbus, nu met de WSC2018-groepsfoto van Anneloes, Geert en Jalke. In deze bus kunt u uw ontvangen statiegeldbonnetje deponeren.
Wij halen uw bonnetjes uit de bus en leveren deze bij de klantenservice in en krijgen het statiegeld.

Financiële bijdrage
Bent u om de een of andere reden niet in staat om actief aan acties mee te doen en wilt u de deelnemers toch financiel steunen, dan kunt u uw bijdrage rechtstreeks overmaken naar de bankrekening van de groep: NL95RABO0307900304 t.n.v. World Servants Culemborg te Culemborg. World Servants heeft de ANBI-registratie, waardoor uw bijdrage voor de belastingdienst aftrekbaar is als gift.

World Servantsgroepsbegeleiders WSC 2018, Henni Versteeg en Cor Bakker,
tel. 516130/0628446626;
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of ons nieuw groepsemailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.