Protestantse Gemeente Culemborg
Voor 2019 is er weer een nieuwe World Servants-groep Culemborg gevormd om hun deelnemersbijdrage voor hun project in 2019 bij elkaar te werken:
Anneloes de Weijer en Arno de Vries gaan weer op project, nu voor het eerst als leider van een groep. Zij gaan naar Myanmar.
Geert Rooseboom gaat in zijn examenjaar toch ook in 2019 op project. Hij moet z’n project nog kiezen.

Acties
Deze groepsdeelnemers gaan net als vorig jaar weer pepermunt verkopen en samen met Piet Gootenboer en de individuele deelnemers Anne-Meike Spithoven en Lianne de Ruiter met oudjaar weer oliebollen voor u bakken. Ook uw statiegeldbonnetje kunt u weer in de Albert Heijn-supermarkt in de World Servantsbus deponeren.

Bijdrage
Bent u om de een of andere reden niet in staat om actief aan acties mee te doen en wilt u de deelnemers toch financieel steunen, dan kunt u uw bijdrage rechtstreeks overmaken naar de bankrekening van de groep: NL95RABO0307900304 t.n.v. World Servants Culemborg te Culemborg.

World Servantsgroepsbegeleiders WSC2019,
Henni Versteeg en Cor Bakker, tel. 516130/06-28446626.
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons groepsadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.