Protestantse Gemeente Culemborg
De actieperiode voor de deelnemers van de World Servantsgroep 2019 is bijna afgelopen.
Langzamerhand zijn ze bezig met hun laatste acties:

Tuinonderhoud Grote of Barbarakerk
Op verzoek van de kerkrentmeesters helpen de deelnemers tegen betaling periodiek mee met het onderhoud van de tuin rondom onze kerk.

Avondvierdaagse
Van maandag 3 t/m donderdag 6 juni lopen de WS-deelnemers van onze Culemborggroep min of meer ‘verplicht’ de avondvierdaagse. De deelnemers duwen 4 avonden de bewoners van zorgcentrum Beatrix die rolstoelgebonden zijn. Voor deze ’prestatie’ ontvangen ze als beloning voor hun maatschappelijke inzet in Culemborg een bijdrage van de Stichting Elisabeth Weeshuis.

Pepermunt
Bij de deelnemers en de begeleiders van de groep kunt u nog steeds Wilhelminapepermunt kopen/bestellen: 1 klein doosje kost € 1,50; 4 doosjes voor € 5 en 1 doos met 12 kleine doosjes: € 12.

Statiegeldbonnen
In de Albert Heijn-supermarkt kunt u nog steeds uw statiegeldbonnetje in de World Servantsbus deponeren; dan krijgt de WS-groep de waarde van de ingeleverde bonnen.

Bijdrage
Bent u om de een of andere reden niet in staat om actief aan acties mee te doen en wilt u de deelnemers toch financieel steunen, dan kunt u uw bijdrage rechtstreeks overmaken naar de bankrekening van de groep: NL95RABO0307900304 t.n.v. World Servants Culemborg te Culemborg.

World Servants groepsbegeleiders WSC 2019,
Henni Versteeg en Cor Bakker,
tel. 516130/0628446626;
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons groeps-e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.