Protestantse Gemeente Culemborg

Kindernevendienst_01Tijdens een deel van de kerkdienst kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar naar de kindernevendienst gaan. 

 

Hoe verloopt de kindernevendienst?
De kindernevendienst maakt deel uit van de eredienst op zondagmorgen. Vóór de schriftlezing nemen de kinderen het licht van de Paaskaars mee naar de nevendienstruimte. De kinderen luisteren naar hun eigen verhaal volgens het rooster van het tijdschrift Kind op Zondag. Ze sluiten meestal aan op de lezingen voor de volwassenen.

Daarna is er vaak tijd voor een creatieve verwerking, bijvoorbeeld in de vorm van een spel of knutselen. Na de gebeden komen de kinderen weer terug in de kerk.

Contact met de ouders
Kinderen krijgen een uitnodiging voor de kindernevendienst als ze 4 jaar zijn geworden. Als uw kind voor het eerst de kindernevendienst bezoekt kunt u dit ook melden aan de leiding. We kunnen dan uw kind verwelkomen in de groep en rekening houden met de voor hem of haar misschien wat onwennige situatie. U mag de eerste keren natuurlijk ook met uw kind meekomen.

Meer informatie:
Janine Lindeboom, tel. 513919/06-48711049, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..