Protestantse Gemeente Culemborg

PKN-jeugdwerk: daar word je blij van!

Meer weten over de activiteiten van het jeugdwerk? Lees erover en download het actuele overzicht van alle activiteiten
In onze kerken is veel te doen! Elke week zijn er activiteiten waar je bij aan kunt sluiten. Lees verder, kies een activiteit en kom! Heel veel enthousiaste mensen bedenken elke keer weer leuke plannen en gaan daarmee aan de slag. De contactpersonen staan met hun telefoonnummers onder hun eigen verhaal. Verder vind je nog andere belangrijke nummers. Zoek je nog extra informatie? Kom naar een van de groepen.
Iedereen die mee wil doen is welkom. Ook als je niet gewend bent naar de kerk te gaan. Dus neem gerust je vriend(in) mee. Trouwens: er zijn steeds meer kinderen en jongeren om (beter) te leren kennen. Dus mis het niet!

Wat is PKN-jeugdwerk?

PKN betekent: Protestantse Kerk in Nederland. Daar is onze kerk bij aangesloten. Elke PKN-kerk is anders, maar een paar dingen zijn altijd hetzelfde. Bijvoorbeeld dat God en Jezus centraal staan, dat mensen die bij de kerk horen veel met elkaar optrekken, en dat kinderen, tieners en jongeren heel belangrijk zijn.

Het jeugdwerk is dan ook heel belangrijk en daarom is er zo veel te doen. Omdat het leuk is, je anderen leert kennen, maar ook omdat je er veel te weten komt. Want het gaat ergens over. Namelijk over God en over leven met God:

  • Wat is nu echt belangrijk in mijn leven?
  • Hoe kan ons geloof helpen om onze idealen waar te maken?
  • Hoe ga je om met verdriet?
  • Wat wil je betekenen voor anderen?
  • Hoe vind je geluk in je leven?
  • Wat moet er veranderen bij jezelf, in je leven, in de wereld?

Bij het PKN-Jeugdwerk kun je je trainen in de kunst van het leven. Doe je mee? We zien ernaar uit!

 

Tot gauw,
Medewerkers PKN Jeugdwerk Culemborg

Cyrelle den Hartog, jeugdmedewerker, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Iris Stekelenburg, jeugdmedewerker