Protestantse Gemeente Culemborg

Weekbrief

Iedere donderdag verschijnt de Weekbrief, met actuele informatie voor gemeenteleden. De Weekbrief wordt automatisch verstuurd naar alle gemeenteleden van wie een e-mailadres bekend is bij onze administratie.
Wie geen e-mailadres heeft of geen prijs stelt op digitale toezending, kan op zondagochtend bij de kerkdienst een papieren exemplaar van de Weekbrief meenemen. 

Ontvangt u nu de Weekbrief niet digitaal maar wilt u dat wel, dan kunt u uw e-mailadres doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als uw e-mailadres wijzigt of als u geen prijs meer stelt op digitale toezending kunt u dat melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kopij voor de Weekbrief kunt u uiterlijk elke donderdag vóór 17.00 uur inleveren bij de heer Henk Boon, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 51 55 21.